Tennis

Tennis on maailman kiehtovin mailapeli. Siinä tarvitaan fyysistä ja psyykkistä kestävyyttä sekä teknistä osaamista, taktikointia unohtamatta. Lajin hienous onkin, että sitä voi harrastaa monella tavalla ja monella tasolla.

Lappeenrannassa tennistä voi pelata useissa paikoissa ja useilla erilaisilla alustoilla:

Tennishallilla Huhtiniemessä on kaksi sisäkenttää (Greenset Comfort) ympärivuotisessa käytössä. Vuorojen varaaminen Playtomic –järjestelmän kautta.

Kimpisen massakentillä on kolme tiilimurskapohjaista massakenttää käytettävissä kesäkaudella. Vuorojen varaaminen LTS varausjärjestelmän kautta.

Partekin massakentällä on tiilimurskakenttä käytössä kesäkaudella. HUOM! Partekin kenttä on VAIN LTS:n jäsenien ja pelipassin maksaneiden pelaajien käytössä.

Lisäksi Lappeenrannan kaupungin asfalttikenttiä on Kimpisessä, Kourulassa ja Joutsenossa. Asfalttikentille voi varata vuoron (ltsvaraus.com) varausveloituksella tai pelata ilmaiseksi aina kun kentät ovat vapaana.

LTS tennistarjonta jaetaan yleisesti kolmeen kategoriaan harrastajien ikärakenteen mukaan. Ikää tai sukupuoltakin tärkeämpää on löytää haastava ryhmä jokaisen pelaajan tason mukaan – ole siis rohkeasti yhteydessä niin ammattitaitoiset valmentajat löytyvät jokaiselle sopivan valmennusryhmän.